Spring naar content

Apotheekhoudende praktijk

Als apotheekhoudend huisarts heb je in een aantal gevallen andere vragen dan jouw collega’s zonder apotheek. Wat komt er kijken bij de start van een apotheekhoudende praktijk en hoe werkt de vergunningaanvraag? De Apotheekhoudende Afdeling van de LHV helpt je graag bij deze vragen.

Nieuws

De jaarlijkse uitvraag van de Kwaliteitsindicatoren Farmacie (KIF) vindt plaats van dinsdag 2 april tot en met dinsdag 21 mei

Uit onderzoek is gebleken dat mannen die drie maanden voor de bevruchting valproaat gebruikten hogere kans hebben op kinderen met

De jaarlijkse uitvraag van de Kwaliteitsindicatoren Farmacie (KIF) vindt plaats van dinsdag 2 april tot en met dinsdag 21 mei

Meer nieuws

Voor jou als apotheekhoudend huisarts

 • Falsified Medicines Directive (FMD)

  De Falsified Medicine Directive (FMD) is een Europese verordening die er op is gericht geneesmiddelenvervalsing tegen te gaan. We hebben alle informatie over FMD overzichtelijk voor je geclusterd.

 • Starten als apotheekhoudend huisarts

  Bij het opstarten van een apotheekhoudende huisartsenpraktijk komen veel nieuwe aspecten om de hoek kijken die je niet tijdens de huisartsenopleiding bent tegengekomen. 

 • Vergunning

  Om een apotheekhoudende huisartsenpraktijk te kunnen voeren, moet je in het bezit zijn van een vergunning. De vergunning staat op naam. We hebben alle informatie over de vergunning voor jou op een rijtje gezet.

 • Kwaliteitsindicatoren

  Ieder jaar worden de kwaliteitsindicatoren farmacie (KIF) uitgevraagd bij apotheekhoudende huisartsen en apothekers. De set indicatoren is, met input van de Apotheekhoudende Afdeling, vernieuwd.

Een apotheekhoudende praktijk

Ben je op zoek naar een apotheekhoudende praktijk om over te nemen? Neem eens een kijkje op de nieuwe LHV Praktijkmatch, waar huisartsen hun praktijk in de etalage zetten. Naar de Praktijkmatch.

Blijf op de hoogte en stel je vragen

In de HAweb-groep, voor leden van de apotheekhoudende afdeling, vind je meer informatie en stel je je vragen aan bijvoorbeeld collega’s. Heb je nog geen toegang? Volg dan deze link en vraag toegang tot de groep Apotheekhoudende leden LHV.

Meer onderwerpen