Spring naar content

Apotheekhoudende praktijk

Als apotheekhoudend huisarts heb je in een aantal gevallen andere vragen dan jouw collega’s zonder apotheek. Wat komt er kijken bij de start van een apotheekhoudende praktijk en hoe werkt de vergunningaanvraag? De Apotheekhoudende Afdeling van de LHV helpt je graag bij deze vragen.

Nieuws

Heb jij interesse in een apotheekhoudende huisartspraktijk of recent een apotheekhoudende praktijk overgenomen? Meld je dan aan voor de eendaagse

Het jichtmedicijn allopurinol is tijdelijk minder goed beschikbaar. Medicijnautoriteit CBG adviseert apothekers en apotheekhoudenden om patiënten tijdelijk voor maximaal 1

Het congres voor apotheekhoudende huisartsen en apothekersassistenten op 16 maart jl. is door de bezoekers beoordeeld met een 8,0!

Meer nieuws

Voor jou als apotheekhoudend huisarts

  • Falsified Medicines Directive (FMD)

    De Falsified Medicine Directive (FMD) is een Europese verordening die er op is gericht geneesmiddelenvervalsing tegen te gaan. We hebben alle informatie over FMD overzichtelijk voor je geclusterd.

  • Starten als apotheekhoudend huisarts

    Bij het opstarten van een apotheekhoudende huisartsenpraktijk komen veel nieuwe aspecten om de hoek kijken die je niet tijdens de huisartsenopleiding bent tegengekomen. 

  • Vergunning

    Om een apotheekhoudende huisartsenpraktijk te kunnen voeren, moet je in het bezit zijn van een vergunning. De vergunning staat op naam. We hebben alle informatie over de vergunning voor jou op een rijtje gezet.

  • Kwaliteitsindicatoren

    Ieder jaar worden de kwaliteitsindicatoren farmacie (KIF) uitgevraagd bij apotheekhoudende huisartsen en apothekers. De set indicatoren is, met input van de Apotheekhoudende Afdeling, vernieuwd.

Blijf op de hoogte en stel je vragen

In de HAweb-groep, voor leden van de apotheekhoudende afdeling, vind je meer informatie en stel je je vragen aan bijvoorbeeld collega’s. Heb je nog geen toegang? Volg dan deze link en vraag toegang.

Meer onderwerpen