Spring naar content

Apotheekhoudende praktijk

Als apotheekhoudend huisarts heb je in een aantal gevallen andere vragen dan jouw collega’s zonder apotheek. Wat komt er kijken bij de start van een apotheekhoudende praktijk en hoe werkt de vergunningaanvraag? De Apotheekhoudende Afdeling van de LHV helpt je graag bij deze vragen.

  • Falsified Medicines Directive (FMD)

    De Falsified Medicine Directive (FMD) is een Europese verordening die er op is gericht geneesmiddelenvervalsing tegen te gaan. We hebben alle informatie over FMD overzichtelijk voor je geclusterd.

  • Starten als apotheekhoudend huisarts

    Bij het opstarten van een apotheekhoudende huisartsenpraktijk komen veel nieuwe aspecten om de hoek kijken die je niet tijdens de huisartsenopleiding bent tegengekomen. 

  • Vergunning

    Om een apotheekhoudende huisartsenpraktijk te kunnen voeren, moet je in het bezit zijn van een vergunning. De vergunning staat op naam. We hebben alle informatie over de vergunning voor jou op een rijtje gezet.

Nieuws

Het congres voor apotheekhoudende huisartsen en apothekersassistenten op 16 maart jl. is door de bezoekers beoordeeld met een 8,0!

Uitvraag KIF gestart

De uitvraag van KIF is gestart en loopt door tot en met maandag 15 mei. Het invullen van de enquête

Op maandag 3 april ontvangen alle hoofdvergunninghouders van een apotheekhoudende huisartsenpraktijk een e-mail van DESAN. Hierin staat een toegangscode waarmee

Meer nieuws

Meer onderwerpen