Spring naar content

Werken bij de LHV

Wij zetten ons elke dag met hart en ziel in voor de huisarts. Met meer dan 100 mensen, verspreid door heel Nederland, werken wij aan een sterkere positie van huisartsen. Dat doen we met kennis, expertise, ambitie én plezier. Benieuwd wat jij bij de LHV kunt doen? Ontdek het op deze pagina.

Dit zijn wij

Wij verbinden bijna 14.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. We zijn betrokken bij wat we doen en verbonden met elkaar. Dit vind je allemaal bij de LHV:

Impact

maken met je werk

Werken bij de LHV betekent impact maken. Ons werk is uitdagend en waardevol voor huisartsen. En dat wordt gezien. Een greep uit de cijfers uit 2022:

 • 1,3 miljoen bezoekers op onze website
 • 10.765 ledenvragen beantwoord
 • 504 mediacontacten

Arbeidsvoorwaarden

die passen bij jou

Wij bieden veelzijdig werk in een dynamische organisatie met een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Bij ons vind je:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Vrijheid en flexibiliteit om je werktijden en werkplek te kiezen
 • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Team

van deskundigen

We zijn betrokken bij wat we doen en verbonden met elkaar. We werken in teamverband. Dat betekent dat we samenwerken en elkaar helpen. Wij geloven erin dat we er zijn voor elkaar en dat we samen verder komen.

Hier staan wij voor:

 • Wij leveren excellente dienstverlening aan de leden.
 • Wij kijken vooruit en staan open voor verandering.
 • Wij bundelen onze krachten om écht iets te betekenen voor huisartsen.
 • Wij bouwen aan open en eerlijke relaties zodat we worden gezien als dé
  betrouwbare gesprekspartner.

Word jij onze nieuwe collega?

Suzanne van der Hulst werkt als directiesecretaris bij de LHV. In deze video vertelt zij waarom werken bij de LHV haar aanspreekt. Van de werksfeer tot de collega’s en de maatschappelijke waarde van haar werk.

Open sollicitaties welkom!

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar zou jij wel graag bij de LHV willen werken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s. Vul hieronder snel het open sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, om jouw mogelijkheden bij de LHV te bespreken.

Sollicitatieformulier – open sollicitatie

"*" geeft vereiste velden aan

Welk opleidingsniveau heb je afgerond?*

Hoeveel jaar werkervaring heb je?
Waarom ben jij de juiste kandidaat voor een functie bij de LHV?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vacatures afdeling Dienstverlening

  Excellente dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Ben jij behulpzaam, servicegericht en draai jij je hand niet om voor een lastig vraagstuk? Dan past deze vacature bij jou.

  Medewerker DFO en ledenadministratie

  Heb jij hart voor huisartsen en wil jij eraan bijdragen dat zij hun vak optimaal kunnen uitoefenen? Breng je een frisse blik mee en kun je snel schakelen? Dan is deze functie iets voor jou!

  • 32 uur per week
  • Utrecht
  • Bruto maandsalaris tussen € 3.049 en € 4.388,- (op basis van 40 uur per week)

  Vacatures afdeling Beleid & Belangenbehartiging

  Wil jij je talent op het gebied van beleid ontplooien en ontwikkelen? Dat kan bij de afdeling Beleid & Belangenbehartiging van de LHV. Je werkt in een team van beleidsmedewerkers en secretaresses die allemaal een rol vervullen voor de huisartsenzorg.

  Beleidsmedewerker

  Wil jij je bezighouden met beleid voor huisartsen ontwikkelen en implementeren? Als beleidsmedewerker bij de LHV focus jij je op prioriteitsthema’s van huisartsen, op landelijk en regionaal niveau.

  • 32 uur per week
  • Rotterdam, Amsterdam en Utrecht
  • Bruto maandsalaris tussen € 4.847 en € 6.641,- (op basis van 40 uur per week)

  Vacatures afdeling Communicatie & Public Affairs

  Wil jij met effectieve communicatie bijdragen aan de positionering van de huisartsenzorg en de LHV? Het team Communicatie & Public Affairs ondersteunt het landelijk bestuur, de directie en de andere afdelingen van de LHV in hun communicatie met leden, politiek, media, perscontacten en andere stakeholders.

  Er zijn momenteel geen vacatures bij de afdeling Communicatie & Public Affairs.