Spring naar content
Afdeling Grongingen

Afdeling Groningen

Afdeling Groningen vertegenwoordigt de belangen van Groningse huisartsen bij ontwikkelingen in de regio. Ontdek hier wat uw afdeling voor u kan betekenen en wie de ambassadeurs zijn die bij de afdeling werken.

Afdeling Groningen op HAweb

Wilt u weten wat er speelt in Afdeling Groningen, en meepraten over belangrijke thema’s? Bezoek dan onze HAweb-groep (exclusief voor leden van Groningen).

Jouw ambassadeurs

Trudy Oldenhuis-Zijlstra

Mijn portefeuilles

Over mij

Harry Bulk

Mijn portefeuilles

Over mij

Marijke Olthof

Mijn portefeuilles

Over mij
Naast huisarts ben ik opleider en onderzoeker. Deze sterke verbinding met de huisartsopleiding en het UMCG wil ik gebruiken om de huisartsen in het werkveld en de academie dichter bij elkaar te brengen. Daarnaast ben ik als bedrijfskundige ook erg geïnteresseerd in de organisatie en financiering van de huisartsenzorg: hoe kunnen we dit makkelijker, beter en goedkoper maken? Mijn speerpunt is het behouden en versterken van de persoonlijke continuïteit tussen huisarts en patiënt en van de kleinschalige praktijk. Graag wil ik mijn bestuurlijke kennis en ervaring inzetten om het huisartsenvak mooi en uitdagend te houden voor ons allemaal.

Anke van der Burg

Mijn portefeuilles

Over mij