Spring naar content

Aankondiging ledentevredenheidsonderzoek

Graag willen we weten wat jij en andere leden van de LHV vinden. Wat doen we goed, waar kan het beter? Daarom ontvang je in de week van 2 september een uitnodiging voor het LHV-ledentevredenheidsonderzoek.

We bepalen ons beleid en werkzaamheden aan de hand van wat onze leden willen. Daarom voeren we elke drie jaar een ledentevredenheidsonderzoek uit. In dit onderzoek vragen we waar jullie tevreden over zijn en wat jullie van (nog meer) van ons verwachten op het gebied van belangenbehartiging, dienstverlening, inspraak en communicatie.

Dit jaar zal het onderzoek plaatsvinden in september. In de week van 2 september ontvang je een mail van ons met daarin een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Deze mail heeft als afzender Landelijke Huisartsen Vereniging (noreply@mail.crowdtech.com). Deelname is anoniem; wij zien niet wie wat heeft ingevuld.

Doe je ook mee? We stellen je deelname zeer op prijs!

Let op: controleer via Mijn LHV of je toestemming geeft voor het toesturen van enquêtes.

Het laatste ledentevredenheidsonderzoek vond plaats in 2021

Naar de resultaten uit 2021

Nieuws

Een structurele loonsverhoging, meer regie op het indelen van diensten en het gelijktrekken van belangrijke verschillen tussen hidha’s en huisartsen

Belangenbehartiging richting politiek en overheid is een van de belangrijkste redenen voor huisartsen om lid te zijn de LHV. Dat

Zorg voor de basis: dat is onze oproep samen met VPHuisartsen, De Bevlogen Huisartsen en InEen aan minister van VWS