Spring naar content
Afdeling Midden-Nederland

Een nieuwe ambassadeur voor Midden-Nederland

Met de verkiezing van Marie Annet Vollebregt als vierde ambassadeur voor de LHV Afdeling Midden-Nederland is het ambassadeursteam op sterkte. Marie Annet was de enige kandidaat voor de functie, maar we beschouwen het als steun voor haar komst dat 22% van de ruim 1100 stemgerechtigde leden de moeite heeft genomen een stem op haar uit te brengen in deze vakantieperiode. Dank daarvoor.

Met Marie Annet Vollebregt krijgen we vanaf 1 september een enthousiaste huisarts in ons team met veel kennis van de organisatie van de zorg. Zij werkt nu nog als waarnemer in Utrecht en Vianen, volgend jaar begint zij een nulpraktijk in Woerden.

Als LHV Afdelingsteam gaan we ervoor om samen voor jullie belangen op te komen en impact te hebben!

Carine Westerweel, Bernard Leenstra en Esther van Osselen

Nieuws

Afdeling Midden-Nederland organiseert donderdag 16 november haar najaarsevenement voor alle leden op fort De Gagel. Volg interessante workshops en neem

De Belastingdienst heeft een nieuw “Model Aansluitovereenkomst” tussen huisartsenposten en waarnemend huisartsen goedgekeurd. Daarmee is een belangrijke kwestie opgelost die

Met de verkiezing van Marie Annet Vollebregt als vierde ambassadeur voor de LHV Afdeling Midden-Nederland is het ambassadeursteam op sterkte.