Spring naar content
Afdeling West

Hoe blijf je op de hoogte en kun je input leveren binnen de afdeling?

Wij behartigen als ambassadeurs van LHV-afdeling West de belangen van alle huisartsen binnen de afdeling. Dat kunnen we niet zonder jouw inbreng! We nodigen je dan ook uit om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen de afdeling speelt, om ons input te leveren en contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij nemen alle signalen vanuit de afdeling mee in onze overleggen, zowel regionaal als landelijk.
In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over de communicatie binnen de afdeling. Aanvullende tips horen we natuurlijk graag.

Afdelingspagina

Elke afdeling van de LHV heeft een eigen afdelingspagina binnen de LHV-website. De afdelingspagina van onze afdeling is inmiddels klaar. Bekijk de afdelingspagina hier.
Doel van de afdelingspagina is het informeren van huisartsen (zowel leden als niet-leden) en stakeholders over de activiteiten van de afdeling. Op de afdelingspagina vind je een overzicht van ambassadeurs, portefeuilles en regionale thema’s. Ook vind je hier hoe je contact op kunt nemen met medewerkers van de LHV. De website bevat met name statische informatie.

Het laatste afdelingsnieuws

Het afdelingsnieuws staat vanaf nu op de afdelingspagina. Maar ook via een link op HAweb kun je naar het afdelingsnieuws.

Afbeelding van de link naar nieuwsberichten zoals deze op HAweb staat

Elke vrijdag vind je de laatste nieuwsberichten van jouw afdeling onderaan het landelijke LHV-weeknieuws.
In sommige gevallen sturen we nog een losse nieuwsbrief, bijvoorbeeld als het nieuws niet tot vrijdag kan wachten.

Interactie via HAwebgroep LHV-afdeling West

Van gedachten wisselen, input ophalen, peilingen en overige interactie vinden we belangrijk. Alleen zo kunnen wij een gedragen mening meenemen naar regionale overleggen en de Landelijke Ledenvergadering.
Via HAweb zoeken wij deze interactie op. In de HAwebgroep van afdeling West delen wij terugkoppelingen van overleggen, stellen we je vragen, zetten we peilingen uit en geven wij antwoord op jouw vragen.
Natuurlijk kun je zelf via HAweb ook vragen aan ons of collega’s stellen, input leveren op onderwerpen en contact zoeken met huisartsen in de regio. In de HAwebgroep vind je verder een overzicht van de dossiers die in de afdeling actueel zijn.

E-mail

Wij zijn ook per mail bereikbaar. Stuur je bericht aan: west@lhv.nl. Wij doen ons best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nieuws

Wij behartigen als ambassadeurs van LHV-afdeling West de belangen van alle huisartsen binnen de afdeling. Dat kunnen we niet zonder

Er hebben zich de afgelopen weken helaas geen geïnteresseerde kandidaten gemeld voor de vacature van ambassadeur met affiniteit regio Zoetermeer. Het