Spring naar content
Afdeling Midden-Nederland

Hoe laat jij je stem het liefst aan ons horen?

Als LHV-afdeling Midden-Nederland werken we aan versterking van huisartsenzorg in ons werkgebied en willen we zoveel mogelijk input ophalen voor overleg met verschillende regionale en landelijke gremia. Zo spreken we een aantal keer per jaar met RHO-directeuren (Regiogroep) en coöperatiebestuurders (Krachtborrel), met huisartsen uit verschillende regio’s (Afdelingsberaad) en met WAGRO- en LOVAH-bestuurders. We zijn ook benieuwd naar jouw mening. Hoe laat jij die het liefst aan ons horen?

Ook hebben we graag contact met júllie, onze 1600 leden. Om te weten hoe we jullie het beste kunnen vertegenwoordigen, vragen we jullie mening op HAweb, via polls in de nieuwsbrief zoals deze en op afdelingsvergaderingen en -events. Voor deze laatste bijeenkomsten lijkt er weinig animo te zijn. Laat via onze poll op HAweb weten hoe jij het liefst je stem laat gelden. 

Dank voor het invullen namens de ambassadeurs! Je kunt ons ook altijd een bericht sturen via HAweb of een e-mail sturen via secretariaatmn@lhv.nl.

Het eerder aangekondigde Najaarsevent zal in afgeslankte vorm plaatsvinden. Deelnemers hebben een email gehad met het nieuwe programma:

Donderdag 16 november vanaf 17:30 op de Domus Medica in Utrecht

17:30   inloop met drankje en snack 
18:00   welkom  
18:15   groepsdiscussie: hoe geven we vorm aan de democratie van de afdeling? 
19:00   workshop samenwerking in de spoedzorg*
sprekers: Pim Achterberg (huisarts) en Thijs Verhagen (RAVU) 
20:00   diner 
21:30   einde  

*accreditatie is aangevraagd 

Mocht je alsnog willen deelnemen op 16 november, stuur dan een email naar secretariaatmn@lhv.nl.

Nieuws

Zo’n 30 AIOS en jonge huisartsen verzamelden zich 23 april jl. bij de Social Impact Factory in Utrecht voor de

Huisartsen Marie Annet en Sharon hebben een innovatieve nulpraktijk geopend. In dit blog neemt Marie Annet je mee op dit

Huisartsen Marie Annet en Sharon openen binnenkort een innovatieve nulpraktijk. In dit blog neemt Marie Annet je mee op dit