Spring naar content
Afdeling Gelre-IJssel

Joost Siegelaar stopt als ambassadeur van de Afdeling Gelre-IJssel

Joost Siegelaar gaat vanaf 1 mei 2024 zijn kwaliteiten als bestuurder elders inzetten. Hij wordt medisch bestuurder bij Huisartsenzorg Oude IJssel. Dit betekent dat hij stopt als ambassadeur van de Afdeling Gelre-IJssel.

Joost is zijn loopbaan bij de LHV gestart in maart 2017 als lid van het Kringbestuur Gelre-IJssel. Per die datum is hij ook afgevaardigde naar de LHV-Ledenvergadering, waar hij de regio altijd met verve heeft vertegenwoordigd. Op 5 september 2022 heeft hij de kringvoorzittersrol overgenomen van Marten Broekens.

Na de organisatieverandering bij de LHV heeft hij zich als ambassadeur weer actief ingezet voor de vereniging en de vertegenwoordiging van de leden, waarbij hij altijd zorgde voor de nodige rust en verbinding. Zeker ook met de regionale huisartsenorganisaties. Joost houdt van duidelijkheid, snelheid, neemt vaak het voortouw en bracht veel bestuurservaring in. We gaan hem hierom zeker missen.

Joost, veel succes bij Huisartsenzorg Oude IJssel, we gaan je missen!

Nieuws

In februari stelde de LHV voor de huidige Cao Hidha 2022-2024 te verlengen tot en met 31 juli 2024, omdat

Menzis heeft haar zorginkoopbeleid 2025 gepubliceerd en dat bevat een aantal substantiële wijzigingen. Van velen van jullie hoorden wij al

Op 22 april hebben we als overlegteam Hechte Huisartsenzorg een stevig maar constructief overleg gehad met de Menzis delegatie over