Spring naar content

Marjolein Tasche bezoekt apotheekhoudende praktijk Hallum

Op 11 april is LHV-voorzitter Marjolein Tasche op bezoek geweest bij de Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk van Marjan Verhoef en Ard Nijhuis in Hallum, Friesland.

LHV-voorzitter Marjolein Tasche op werkbezoek bij Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum

LHV-voorzitter Marjolein Tasche op bezoek bij huisarts Marjan Verhoef

Naast een rondleiding in de praktijk spraken Marjolein, Marjan en Ard over de meerwaarde van de apotheek bij het voeren van de huisartsenpraktijk. Daarnaast was er in het gesprek veel aandacht voor de uitdagingen van apotheekhoudende huisartsen zoals oplopende geneesmiddeltekorten, tegenstrijdige eisen van zorgverzekeraars en dalende inkomsten.

Marjolein heeft veel informatie opgenomen en was enthousiast over de persoonlijke, passende zorg die apotheekhoudende huisartsen leveren.

Nieuws

In april en mei vond de jaarlijkse uitvraag KIF plaats. De respons onder apotheekhoudende huisartsen was met 97% weer zeer

Het Landelijk meldpunt Voorkomen Medicatie-Incidenten (VMI) heeft een lijst gepubliceerd van in 2023 geregistreerde medicatieverwisselingen.

Op 11 april is LHV-voorzitter Marjolein Tasche op bezoek geweest bij de Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk van Marjan Verhoef en Ard Nijhuis