Spring naar content

Meld je nu aan voor webinar over impact Meer tijd, ANW en IZA op huisartsen

De Landelijke Ledenvergadering besluit 24 januari over de ondertekening van het Integraal Zorgakkoord (IZA). Wat kun en moet je als huisarts met de IZA-afspraken en hoe zit de uitwerking op gebied van Meer tijd en de ANW in elkaar? Wij vertellen het je in een webinar. Aan het einde van het webinar kun je ons laten weten wat jij van de uitwerkingen vindt. Meld je nu aan!

In dit webinar krijg je alle informatie van de huisartsenonderhandelaars, betrokken huisartsen en LHV-beleidsmedewerkers over het Integraal Zorgakkoord. In een talkshow met een mix van presentatie van de feiten en een gesprek aan tafel over de impact, praten wij huisartsen in 45 minuten bij over alles wat jullie zouden moeten weten. Lees meer over de afspraken uit het IZA

We vragen deelnemers aan het einde van het webinar of de afspraken over de ANW en Meer tijd voor de Patiënt (MTVDP) zoals ze nu zijn afgesproken voldoende concreet zijn en of de LHV het IZA kan tekenen.

Aanmelden voor webinar

We zenden het webinar 2 keer uit. LHV-leden die praktiserend huisarts zijn, kunnen zich aanmelden via de onderstaande links. De data:

*Er waren problemen met aanmelden, deze zijn nu opgelost. Lukte aanmelden eerder niet of heb je geen bevestiging ontvangen? Probeer het dan opnieuw. Blijf je problemen houden met aanmelden? Dan kan MedischeScholing je verder helpen via info@medischescholing.nl.

We organiseren dit webinar samen met VPHuisartsen. Leden van VPHuisartsen kunnen zich aanmelden via de website van VPHuisartsen.

Nieuws

Geen items gevonden