Spring naar content
Afdeling Gelre-IJssel

Paarse krokodil; www.ZNeller.nl

Paarse krokodillen zijn voor veel huisartsen een terugkerende ergernis. Zie je ergens een paarse krokodil rondzwemmen en weet je hoe je hij het beste te vangen is? Houd dat dan niet verborgen voor je collega’s, maar meld dat bij de afdeling zodat we er allemaal achteraan kunnen.

Soms blijven we onze paarse krokodillen echter zelf voeren doordat we als zorgverleners niet goed op de hoogte zijn van veranderd beleid of van goede initiatieven waarmee een grote paarse krokodil ineens een stuk kleiner blijkt. Als ambassadeursteam willen we met enige regelmaat een initiatief, lifehack of verandering delen waarmee we een paarse krokodil lek prikken.

Daarbij kunnen we ook jouw tips gebruiken. Deel ze met ons!

Zneller.nl

Vandaag trappen we af met www.ZNeller.nl. Met Zneller vul je ZN formulieren sneller in en stuur je ze met een klik op de knop naar de apotheek. Scheelt papier, tijd en frustratie. Je praktijkondersteuner zal er blij mee zijn. De paarse krokodil is hiermee niet weg, maar wel behapbaar geworden.

Voor meer informatie zie zneller.nl op linkedIn: Met zneller geneer je in enkele seconden een volledig ingevulde….

Nieuws

Tussenstand in de 0-praktijk Patiëntenteller: 99Aanschaf van de week: Een koffiezetapparaat (wat een genot…)Overwinning van de week: Een digitaal inschrijfformulier

Zo’n 30 AIOS en jonge huisartsen verzamelden zich 23 april jl. bij de Social Impact Factory in Utrecht voor de

Heb je een concreet idee dat huisartsen in onze afdeling vooruit kan helpen? Doe mee aan deze projectwedstrijd! De afdeling