Spring naar content
Afdeling De Gelderse Rivieren

Uitslag projectenwedstrijd

We willen iedereen die een projectidee heeft ingediend, hartelijk bedanken. Graag moedigen we iedereen aan hun innovaties in de praktijk te brengen. Het verheugd ons te delen dat er een winnend project is gekozen. Het winnende project is: “Natuurlijk ontspannen, je tweede natuur”.

Annelies Koster en collega’s van de Blauwe Jachthoorn in Arnhem hopen de veerkracht van hun populatie te vergroten, door hen bewust te maken van wat er is in de omgeving dat hen kan helpen om te ontspannen. Zij willen een preventietool doorontwikkelen tot een podcast, waarin thema’s aan bod komen met betrekking tot natuur, sport, sociale interactie en ademhaling. Graag ondersteunt het afdelingsteam dit project, omdat we denken dat dit mensen gereedschap kan bieden om ontspanning te vinden in een prikkelrijk tijdperk. Het instrument kan na de doorontwikkeling dan ook worden ingezet door andere praktijken in de afdeling en daarbuiten. 

Nieuws

De LHV maakt zich grote zorgen om de oplopende medicatietekorten. Samen met NHG en KNMP vragen wij de minister met

Wat speelt er in de politiek, wat raakt de huisartsenzorg en hoe brengen wij belangrijke thema’s voor jou onder de

Een structurele loonsverhoging, meer regie op het indelen van diensten en het gelijktrekken van belangrijke verschillen tussen hidha’s en huisartsen