Spring naar content

Veel publiciteit rond manifest tot behoud van de apotheekhoudende huisarts

Het zal niemand ontgaan zijn: vorige maand werd het manifest voor het behoud van de apotheekhoudende huisarts om landelijk gebied leefbaar te houden gepresenteerd.

Een groep apotheekhoudende huisartsen richtte zich met LHV, V&VN, ActiZ, de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen, Nederland Zorgt Voor Elkaar, KBO-PCOB en ANBO tot de politiek, zorgverzekeraars en de NZa met de oproep om de apotheekhoudende huisartsenpraktijk veilig te stellen.

Dit heeft binnen diverse media tot veel aandacht geleid. Kranten berichtten erover, radio-interviews werden gegeven en Kamervragen gesteld.

Ondertussen staat er een eerste verkennend overleg tussen de initiatief nemende huisartsen en de NZa gepland. En ook tijdens een overleg met VWS zal dit verder worden besproken.

Nieuws

Via de WaarneemApp kun je vanaf nu direct waarneemcontracten opstellen. Jouw waarneemcontract maken gaat daardoor een stuk sneller. Nadat je

Huisartsen Marie Annet en Sharon hebben een innovatieve nulpraktijk geopend. In dit blog neemt Marie Annet je mee op dit

Van 27 tot en met 31 mei is het de week van de infectie preventie met deze keer ook een