Verzuimverzekering

 
De LHV heeft verzuimmantels afgesloten voor leden die werkgever zijn. Wanneer uw medewerker ziek wordt, bent u wettelijk verplicht gedurende maximaal de eerste 2 ziektejaren het loon door te betalen. Dit financiële risico kunt u afdekken met een verzuimverzekering. U kunt hiervoor gebruik maken van één van de mantels die de LHV ter beschikking stelt. Daarmee ontvangt u een ledenkorting die kan oplopen tot 10 procent.

De LHV heeft hiervoor gezocht naar drie aanbieders die u als huisarts zoveel mogelijk kunnen ontzorgen bij alles wat komt kijken bij verzuim van medewerkers.

VERGELIJK DE VERZEKERINGEN

Gezond in Praktijk Pakket - Nedasco

Het Gezond in Praktijk Pakket is in opdracht van de LHV ontwikkeld door VvAA, met Nedasco als uitvoerder. De looptijd van dit pakket is 3 jaar en is beschikbaar voor LHV-leden.

Onderscheidende kenmerken

  • Concurrerende premie: gemiddeld 10 procent lager dan de premie voor het Verzuimpakket. Dit percentage kan voor uw praktijk hoger of lager zijn. Het precieze percentage hangt af van de verzuimklasse waarin u wordt ingedeeld, op basis van uw verzuim van de afgelopen 3 jaar. Uw intermediair kan berekenen welke premie voor uw praktijk geldt.
  • Verzekeringsdekking die naadloos aansluit bij de loondoorbetalingsverplichting in de Cao Huisartsenzorg.
  • Proactieve Arbo- en re-integratiedienstverlening. Met een actieve verzuimaanpak, voor u als werkgever én voor uw medewerker.

Verzuimarrangement Nationale Nederlanden

 

Interpolis ZekervoorJePersoneel (voorheen Werkattent)

 

Vergelijk de pakketten

We hebben alle overeenkomsten en verschillen tussen het Verzuimpakket Nationale Nederlanden, het Gezond in Praktijk Pakket van Nedasco en het Werkattent Pakket van Interpolis voor u naast elkaar gezet. Zo kunt u ze goed met elkaar vergelijken. Uw verzekeringsadviseur kan u adviseren welke verzekeringsoplossing het best bij uw praktijk past.

vergelijk de verzekeringen

Meer informatie over de verzuimverzekeringen vindt u op de websites van Samen4zorg en de VvAA. Voor advies op maat neemt u contact op met: