Spring naar content

Nieuwe initiatieven in de huisartsenzorg: bedreiging of kans

November 2021

Het huisartsentekort jaagt overal in het land nieuwe initiatieven aan. Initiatieven afkomstig van partijen die vinden dat de huisartsenzorg beter kan: efficiënter, innovatiever en vooral digitaler. Zijn de nieuwkomers een bedreiging of kans voor de huisartsenzorg?

Download pdf om het volledige artikel te lezen

Afwegingsinstrument

Wat kunt u afwegen als u te maken krijgt met een nieuwe toetreder? Het LHV-afwegingsinstrument Nieuwe aanbieders in de huisartsenzorg helpt u een weloverwogen keuze te maken.

Uit De Dokter november 2021

Met daarin binnenkijken bij een moderne praktijk in Dongen, datalek in de huisartsenpraktijk, een groenere huisartsenpraktijk en nog veel meer.

Bekijk ook

Om in de groeiende vraag naar huisartsenzorg te kunnen voorzien, moeten er jaarlijks veel meer huisartsen worden opgeleid. Na een

Jaarlijks moeten 1190 meer basisartsen instromen in de huisartsenopleiding. Dat stelt het Capaciteitsorgaan. Dit is noodzakelijk vanwege de groeiende vraag

Column van vicevoorzitter Aard Verdaasdonk. We staan voor een grote maatschappelijke opgave om de gezondheidszorg voor de toekomst te bewaken.