Spring naar content
Verkiezingen LHV-Ambassadeurs Afdelingen

Stel u kandidaat als ambassadeur

Afdeling Twente vertegenwoordigt de belangen van de huisartsen in de regio bij ontwikkelingen in de gezondheidszorg, contractering, samenwerking met andere professionals en regionale huisartsenorganisaties. De afdeling zoekt drie kandidaten voor de functie van ambassadeur.

Wat doet een ambassadeur?

Een ambassadeur vertegenwoordigt de LHV binnen een specifieke regio en is bekend bij – en zichtbaar voor – de leden in de regio. De ambassadeur zoekt samenwerking met RHO’s, regionale zorgaanbieders en stakeholders en maakt samenwerkingsafspraken namens de LHV op basis van de visie en strategie van de afdeling. De ambassadeurs in Twente nemen ook actief deel aan het overleg in het samenwerkingsverband HuisartsenZorg Twente.

Wie zoeken we?

  • Een ambassadeur is lid van de LHV, werkzaam als huisarts in het werkgebied van de afdeling, kan vanuit de praktijk praten en is in staat om huisartsen van alle doelgroepen en leeftijden te vertegenwoordigen.
  • De ambassadeur heeft passie voor het huisartsenvak, plezier in besturen, organiseren en faciliteren.
  • Als ambassadeur weet u wat er speelt bij de huisartsen en wat zij verwachten van de afdeling.
  • Een ambassadeur heeft affiniteit met bestuurlijk werken, heeft leiderschapsvaardigheden en is doortastend en standvastig.
  • We zoeken voor afdeling Twente drie ambassadeurs, die samen een divers team gaan vormen in de afdeling. We zoeken naar een divers team waarin huisartsen uit verschillende regio’s, zowel gevestigd als niet gevestigd, vertegenwoordigd zijn en waarin verschillende inhoudelijke expertises samen komen. 

Aanmeldformulier

Kandidaatstelling Ambassadeur Twente

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u op dit moment werkzaam als huisarts?*
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Bovenstaande informatie wordt gebruikt door de toetsingscommissie en is de basis van het profiel dat t.z.t. gedeeld gaat worden met de leden om zich een beeld te vormen van de kandidaten en te komen tot een stem voor een kandidaat.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Heeft u vragen over de functie of de procedure? Stel uw vraag aan het LHV-afdelingsbureau: mail naar oost-nederland@lhv.nl of bel 085 – 0480120.