Spring naar content
Afdeling De Gelderse Rivieren

Hoe blijf je op de hoogte en kun je input leveren binnen de afdeling?

Wij behartigen als ambassadeurs van LHV-afdeling De Gelderse Rivieren de belangen van alle huisartsen binnen de afdeling. Dat kunnen we niet zonder jouw inbreng!

We nodigen je uit om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen de afdeling speelt, om ons input te leveren en contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij nemen alle signalen vanuit de afdeling mee in onze overleggen, zowel regionaal als landelijk.

In dit nieuwsbericht vertellen we je meer over de communicatie binnen de afdeling. Aanvullende tips horen we natuurlijk graag.

Interactie via HAwebgroep LHV-afdeling De Gelderse Rivieren

Met elkaar van gedachten wisselen vinden we belangrijk. Alleen zo kunnen wij je mening vertegenwoordigen in regionale overleggen en de landelijke ledenvergadering.

Naast dat we je graag persoonlijk spreken, hebben we ook via HAweb interactie met jullie. HAweb zal gebruikt worden voor discussie. Natuurlijk kun je zelf via HAweb ook vragen aan ons of onze collega’s stellen, input leveren op onderwerpen of contact zoeken met huisartsen in de regio. In de HAwebgroep vind je straks ook een overzicht van de dossiers die in de afdeling actueel zijn. Hier wordt nog aan gewerkt.

Daarnaast staat er op onze HAwebpagina een directe link naar de vergaderstukken van de LHV-vergadering. Zo blijf je ook gemakkelijk op de hoogte van wat er daar speelt.

Afdelingspagina

Elke afdeling van de LHV heeft een eigen afdelingspagina binnen de LHV-website. De afdelingspagina van onze afdeling is inmiddels klaar.

Doel van de afdelingspagina is het informeren van huisartsen (zowel leden als niet-leden) en stakeholders over de activiteiten van de afdeling. Op de afdelingspagina vind je een overzicht van ambassadeurs, portefeuilles en de meest recente nieuwsberichten.

Contact

E-mail: degelderserivieren@lhv.nl
HAweb: LHV-afdeling De Gelderse Rivieren
Website: LHV-afdeling De Gelderse Rivieren

Het afdelingsteam:
Hanneke van der Veer-Janssen, ambassadeur
Isabel van Hövel-Ullmann, ambassadeur
Martijn Sonnenberg, ambassadeur
Linda Schoots-Verkleij, ambassadeur
Jorg Arends, beleidsmedewerker
Cora ten Tusscher, beleidsmedewerker
Anita Rozema, secretaresse

Nieuws

Op 22 mei vindt in de Tweede Kamer het commissiedebat eerstelijnszorg plaats met beide ministers van VWS. Voor dit overleg

Patiënten, artsen en apothekers worden regelmatig geconfronteerd met niet-leverbare medicatie. Dit is een zeer zorgelijke ontwikkeling. In de eerste plaats

Praktijkdashboard Patiëntenteller: 150Aanschaf van de week: een praktijkfietsOverwinning van de week: 50! nieuwe patiënten Waarom heb je eigenlijk geen bestaande