Spring naar content

Bouwadvies diensten

Heb je (ver)bouwplannen? En wil je die bespreken met een onafhankelijke deskundige? LHV Bouwadvies kan je helpen bij grote en kleine vragen. Je vindt diensten voor elk soort huisvestingsvraag, van de LHV zélf en van onze partners. Van een telefonisch adviesgesprek tot een uitgebreid projectadvies. Niet helemaal duidelijk welke dienst je nodig hebt? Bel ons dan gerust. 

Soorten advies

  • Beoordelen begroting, offerte of bestek

    Uiteraard wil je grip houden op de bouwkosten. Een adviseur van LHV Bouwadvies kan voor je offertes, begrotingen of het bestek toetsen op prijs, kwaliteit en voorwaarden.

  • Adviseur aan tafel

    Om alle vragen en uitgangspunten rondom huisvesting uitgebreid door te nemen, biedt LHV Bouwadvies de mogelijkheid van een ‘Adviseur aan tafel’. Een adviseur van LHV Bouwadvies komt bij je langs in de praktijk. Je spreekt, al dan niet samen met je collega’s, met de adviseur je project door. Na het gesprek heb je een duidelijk beeld welke vervolgstappen nodig en wenselijk zijn. Zo voorkom je onnodige advieskosten en leg je de basis voor een toekomstbestendig en haalbaar plan.

Begrippenlijst

In de bouw wordt – net als in de zorg – veel vaktaal gebruikt, al dan niet als afkorting. Download onze verklarende begrippenlijst met een eenvoudige toelichting op veelvoorkomende begrippen.

Tarievenlijst LHV Bouwadviesgroep

Een snelle download met al onze diensten en bijbehorende tarieven in één oogopslag.