Spring naar content

De LHV Bouwadviseurs

LHV Bouwadvies geeft deskundig advies op maat en beantwoordt al jouw vragen. Je krijgt als lid korting op onze diensten. Graag stellen we je voor aan het team bouwadviseurs. Zij kunnen je bijstaan met advies over onder andere ontwerp, bouwtechnische zaken, duurzaamheid, indeling en inrichting, begroting, financiering en contracten.

Het netwerk van de LHV Bouwadviseurs bestaat uit externe architecten/bouwkundigen verspreid door het hele land. Deze bouwadviseurs hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van eerstelijns zorggebouwen. LHV Bouwadvies en haar bouwadviseurs werken samen aan het creëren van functionele en prettige huisvesting voor iedere huisarts en patiënt.

LHV Bouwadvies heeft samen met haar bouwadviseurs de ontwerpuitgangspunten en de LHV Bouwnorm opgesteld. Deze gebruiken we om (ver)bouwplannen van huisartsen te toetsen.

Als LHV-lid kun je gebruikmaken van de dienstverlening van LHV Bouwadvies. We helpen je graag op cruciale momenten in jouw (ver)bouwtraject. Via LHV Bouwadvies brengen we je in contact met één van de bouwadviseurs die bij jouw situatie past. Je profiteert dan van de speciale ledenkorting.

Ik leef me in in de vragen van de huisarts om ze zo goed en begrijpelijk mogelijk te beantwoorden. (Ver)bouwen is niet de ‘corebusiness’ van de huisarts, daarvoor vraagt zij/hij advies bij de LHV.

De LHV Bouwadviseurs

  • Angela Heeren

  • Gerwin Vos

  • Maarten Thewissen

    Maarten Thewissen

  • Harry Eltink

Een goede, gezonde, comfortabele en betaalbare werkplek voor de huisarts t.b.v. de gezondheid, rust en veiligheid van hun patiënt.

Meer informatie

Heb je plannen voor nieuwbouw, of verbouw van jouw praktijkruimte of gezondheidscentrum? Heb je vragen over verduurzaming van jouw praktijk of het aanpakken van geluidsoverlast? LHV Bouwadvies geeft deskundig advies op maat en beantwoordt al jouw vragen. Je krijgt als lid korting op onze diensten.

Meer informatie

Wat zijn jouw wensen en uitgangspunten en passen die bij dit plan. Dit en andere aspecten zijn met een quickscan vaak snel inzichtelijk te krijgen.

Vraag direct advies aan onze bouwadviseur bouwadvies@lhv.nl of 085 - 04 80 111