Spring naar content

Verbouwen en nieuwbouw

Bij een verbouwing of nieuwbouw komt het nodige kijken. Van een haalbaarheidsonderzoek, het Bouwbesluit en een programma van eisen tot het maken van een prestatieomschrijving.

Onze diensten

LHV Bouwadvies kan u helpen bij grote en kleine vragen. U vindt diensten voor elk soort vraag of gebied van verbouwing en nieuwbouw, van de LHV zélf en van onze partners. Niet helemaal duidelijk welke dienst u nodig hebt? Bel ons dan gerust. Bekijk hier alle Bouwadvies diensten of bekijk de producten.

Neem contact op met onze adviseurs

Een bouwtechnische vraag is bijna altijd maatwerk. Uw situatie en uw praktijk zijn immers uniek. Daarom adviseren we u om te bellen met onze adviseurs. Zij zijn deskundig op het gebied van ontwerp, bouwtechnische zaken, duurzaamheid, indeling, financiering en contracten. Neem contact op.

Excursie 3 praktijken

Hebt u bouwplannen? Bouwtekeningen zeggen veel, maar niet alles. Op excursie met LHV Bouwadvies kunt u nieuwbouwpraktijken aan den lijve ervaren, in de keuken kijken bij collega’s en alles vragen wat u maar wilt. U krijgt informatie over de functionele indeling van de praktijk, de 7 gouden regels en het bouwproces. In elke praktijk geeft een van de praktijkartsen toelichting. Interesse? Neem contact op.

Kleine verbouwing

Wilt u wat aan uw praktijk verbouwen, zonder dat het hele pand op de schop gaat? Bijvoorbeeld omdat u een extra ruimte wilt creëren voor een nieuwe medewerker? Of omdat u uw wachtkamer gastvrijer wilt inrichten? Ook dan kunt u terecht bij onze adviseurs. Neem contact op.

Vraag direct advies aan onze bouwadviseur bouwadvies@lhv.nl of 085 - 04 80 111