Voor en door huisartsen
 

Bouwadviesgroep-LHV

 
 
Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? De bouwadviesgroep-LHV denkt graag met u mee. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Maar ook voor een deskundig en onafhankelijk advies op maat.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bij een verbouwing komt heel veel kijken. Dat vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en aanpak. Weet dat u het niet allemaal in uw eentje hoeft te doen. De bouwadviesgroep-LHV staat u graag terzijde. Of het nu gaat om een eenvoudige vraag, een uitgebreid projectadvies, een programma van eisen op maat of om een beoordeling van begrotingen of bestekken. Ook adviseren wij over bouwfysische aspecten, zoals het voorkomen van geluidsoverlast.

LHV Bouwadvies

Wat is de bouwadviesgroep LHV?

De bouwadviesgroep-LHV bestaat uit een vast samenwerkingsverband van enthousiaste en deskundige architecten, interieurontwerpers en een bouwkostendeskundige. Stuk voor stuk ervaren specialisten, met veel kennis in huis over nieuwbouw en verbouw van praktijkruimtes en gezondheidscentra. Wij denken mee, maar zijn géén uitvoerend architectenbureau. U bent dus verzekerd van een onafhankelijk advies.

Wilt u ideeën opdoen? Bekijk dan de foto's van de winnaar van de LHV Bouwprijs 2018.

Ervaring Arno Krijgsman, praktijkhouder: "Een verbouwing heeft veel voeten in de aarde. Gelukkig hielp de bouwadviesgroep-LHV mij een heel eind op weg. Met publicaties en checklists, maar ook met een adviesplattegrond en het opstellen van een programma van eisen."

NEEM CONTACT OP