LHV Bouwadvies

 
Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? LHV Bouwadvies denkt graag met u mee. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Maar ook voor een deskundig en onafhankelijk advies op maat.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bij een verbouwing komt veel kijken. Dat vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en aanpak. LHV Bouwadvies ondersteunt u daar graag bij. Of het nu gaat om een informatieve vraag, een uitgebreid projectadvies, een Programma van Eisen op maat of om een beoordeling van een begroting of bestek. Ook adviseren wij over bouwtechnische aspecten, zoals het voorkomen van geluidsoverlast.

Bekijk al onze adviesmogelijkheden

Wat is LHV Bouwadvies?

De LHV biedt al sinds 1995 bouwadvies voor huisartsenpraktijken. Met bijna 25 jaar ervaring in bouwadvies zijn wij uniek in de eerstelijnszorg. LHV Bouwadvies bestaat uit een coördinator en een netwerk van adviseurs met uiteenlopende deskundigheden. Onze adviseurs zijn specialisten met ervaring in de (ver)bouw van huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Wat doet LHV Bouwadvies? 

Onze adviseurs adviseren over onder meer ontwerp, bouwtechnische zaken, duurzaamheid, indeling en inrichting, begroting, financiering en contracten. LHV Bouwadvies denkt mee, maar is geen uitvoerend architectenbureau. U bent dus zeker van onafhankelijk advies.

Leden van de LHV krijgen korting op de diensten van LHV Bouwadvies!

Ervaring Arno Krijgsman, praktijkhouder:"Een verbouwing heeft veel voeten in de aarde. Gelukkig hielp LHV Bouwadvies mij een heel eind op weg. Met publicaties en checklists, maar ook met een adviesplattegrond en het opstellen van een programma van eisen."

Ervaring Sietske Waterschoot, praktijkmanager: “Iedere huisartsenpraktijk die ook maar dénkt aan (ver)bouwen, zou moeten kiezen voor een “adviseur aan tafel”; een persoonlijk gesprek met een adviseur van LHV Bouwadvies. Want wat was dat verhelderend! Om te beginnen nam de adviseur voldoende tijd om onze huidige huisvestingsknelpunten aan te horen en gaf hij ons de ruimte om al onze wensen (en dromen) op tafel te leggen. En dat zijn er nogal wat! Het mooiste van alles is dat het de adviseur vervolgens prima is gelukt onze input en zijn deskundige adviezen te verwerken in een overzichtelijk en toekomstbestendig plan. Bovendien heeft hij de wenselijke vervolgstappen duidelijk voor ons op papier gezet. En daarmee komen we echt ergens!”  

NEEM CONTACT OP