Spring naar content

Praat u mee over de toekomstige rol van huisartsen in het vaccineren?

We organiseren de komende maand door het hele land regionale gesprekken met LHV-leden over de rol van huisartsen in het vaccineren. Zo kunnen we ons als vereniging goed laten voeden door onze leden over de voorwaarden, ervaringen en voorkeuren die er onder huisartsen leven. Doet u mee aan een sessie bij u in de regio?

Als huisartsen verzorgen we al vele jaren de griepvaccinaties. De laatste jaren zijn daar de pneumokokkenvaccinaties en de covidvaccinaties bijgekomen. Een rol voor huisartsen in deze vaccinatiecampagnes is echter niet voor iedereen binnen de beroepsgroep meer een vanzelfsprekendheid.

Ga in gesprek

Om de besluitvorming binnen de landelijke ledenvergadering te voeden, organiseren we door het hele land rondetafelgesprekken over hoe LHV-leden aankijken tegen de rol van huisartsen in het vaccineren. Ga in gesprek met de regionale vertegenwoordiging van de LHV en met uw collega’s uit uw regio.

Meer weten? Bekijk het overzicht met locaties en data.

Nieuws over corona

Na een uitgebreide ledenraadpleging heeft de landelijke ledenvergadering van de LHV op 24 mei een standpunt ingenomen over een toekomstige

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19).

Vorig jaar is landelijk afgesproken om het niet-gebruikte deel van de corona-compensatie 2020 (‘het coronatientje’) te gebruiken ter dekking van