Spring naar content

Ledenvoordeel op een rij

Als LHV-lid geniet u exclusief voordeel op producten en diensten. U krijgt bijvoorbeeld gratis advies voor uw persoonlijke situatie en flinke kortingen op nascholing en verzekeringen. We zetten het voor u op een rij.

Advies op maat

Hebt u een specifieke vraag voor uw situatie? Onze adviseurs geven advies op maat. Neem direct contact op.

Als LHV-lid krijgt u gratis advies van onze afdeling Juridische Zaken. Bijvoorbeeld over arbeidsrecht, rechtsvormen en privacyregels. Ook krijgt u kortingen op de tarieven van advocaten en juristen waar we mee samenwerken.

Als LHV-lid krijgt u gratis advies over arbeidsrechtelijke vragen. Of u nu werkgever of werknemer bent. Hiervoor kunt u terecht bij onze afdeling Beleid en Belangenbehartiging. Ook krijgt u korting op HR-begeleiding in de praktijk.

Plannen voor nieuwbouw of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? Bij LHV Bouwadvies kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk advies op maat. Een kort advies is gratis voor u als LHV-lid. En wilt u uitgebreider geadviseerd worden? Dan krijgt u als LHV-lid een flinke korting.

Op basis van de cao Huisartsenzorg en de cao Hidha kunt u als LHV-lid gratis advies inwinnen van onze specialisten.

Een andere vraag die uw dagelijks werk raakt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee.

Kortingen

Als lid krijgt u aanzienlijke korting op onze betaalde producten. Ook kunt u fikse kortingen krijgen op producten van anderen, zoals verzekeringen.

Als LHV-lid krijgt u korting op geaccrediteerde nascholing van de LHV Academie. In welke fase van uw loopbaan u ook zit, de Academie heeft een passend aanbod. U hebt de keuze uit een breed aanbod cursussen op het gebied van kwaliteit, praktijkvoering, vaardigheden, financiën en nog veel meer. Ook verzorgen wij Incompany trainingen.

Speciaal voor onze leden en uw personeel hebben wij collectieve verzekeringen en mantelcontracten afgesloten.

  • Aansprakelijkheidsverzekering / rechtsbijstandsverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering: 13,5% korting Interpolis, 5% korting Movir
  • Zorgverzekering: keuze uit meerdere zorgverzekeringen met verschillende kortingspercentages

Bekijk alle verzekeringen die u via de LHV kunt afsluiten

Als LHV-lid krijgt u bij Mediq Medeco 21% korting op verbruiksmaterialen en 15% op apparatuur en de praktijkinrichting.

Via Praktijkinfo ontwerpt u eenvoudig een gebruiksvriendelijke website voor uw praktijk. Als LHV-lid ontvangt u 30% korting op de abonnementsprijs.

Via Fundamed kunt u advies krijgen over alle aspecten van samenwerking. Als LHV-lid krijgt ontvangt u 15% korting op de begeleidingskosten van het Fundamed-traject.

Een boekhoudprogramma kan goed van pas komen als u uw administratie makkelijk bij wilt houden. U krijgt als LHV-lid een korting van bijna 70%. Als waarnemend huisarts betaalt u maar €15,- per maand en als praktijkhouder slechts €35,- voor een uitgebreider pakket (excl. btw).

Heeft u vragen over de btw? Bij de btw-specialisten van Countus is het eerste telefonische 10-minutengesprek gratis. Wilt u na dit eerste contact gebruik maken van ondersteuning? Dan krijgt u als LHV-lid 20% korting op het reguliere tarief.

Nooit meer oude tijdschriften in uw wachtkamer. Via De Leestafel krijgt u iedere maand een up-to-date tijdschriftenpakket in huis. Als LHV-lid krijgt u een aantrekkelijke korting.