Spring naar content

Ledenvoordeel op een rij

Als LHV-lid geniet je exclusief voordeel op producten en diensten. Je krijgt bijvoorbeeld gratis advies voor jouw persoonlijke situatie en flinke kortingen op nascholing en verzekeringen. Ook ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief en 6 keer per jaar het magazine De Dokter. We zetten alle voordelen voor je op een rij.

Advies op maat

Heb je een specifieke vraag voor jouw situatie? Onze adviseurs geven advies op maat. Neem direct contact op.

Als LHV-lid krijg je gratis advies van onze afdeling Juridische Zaken. Bijvoorbeeld over arbeidsrecht, rechtsvormen en privacyregels. Ook krijg je kortingen op de tarieven van advocaten en juristen waar we mee samenwerken.

Als LHV-lid krijg je gratis advies over arbeidsrechtelijke vragen. Of je nu werkgever of werknemer bent. Hiervoor kun je terecht bij onze afdeling Beleid en Belangenbehartiging. Ook krijg je korting op HR-begeleiding in de praktijk.

Plannen voor nieuwbouw of verbouw van jouw praktijkruimte of gezondheidscentrum? Bij LHV Bouwadvies kun je terecht voor deskundig en onafhankelijk advies op maat. Een kort advies is gratis voor jou als LHV-lid. En wil je uitgebreider geadviseerd worden? Dan krijg je als LHV-lid een flinke korting.

Op basis van de cao Huisartsenzorg en de cao Hidha kun je als LHV-lid gratis advies inwinnen van onze specialisten.

Een andere vraag die jouw dagelijks werk raakt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee.

Belangenbehartiging

Als LHV zetten we ons in voor de belangen van jou als huisarts. We komen op voor goed bereikbare en beschikbare huisartsenzorg voor alle patiënten.

We agenderen onderwerpen die je aan het hart gaan bij zorgverzekeraars, rijksambtenaren, gemeenten, politici, andere zorgverleners en stakeholders. We maken afspraken over voldoende financiering en tijd voor patiëntenzorg. We maken duidelijk wat jij nodig hebt om jouw werk als huisarts goed te kunnen doen. Dat doen we zowel landelijk als regionaal, met huisartsen samen en voor alle huisartsen.

Kortingen

Als lid krijg je aanzienlijke korting op onze betaalde producten. Ook kun je fikse kortingen krijgen op producten van anderen, zoals verzekeringen.

Als LHV-lid krijg je korting op geaccrediteerde nascholing van de LHV Academie. In welke fase van je loopbaan je ook zit, de Academie heeft een passend aanbod. Je hebt de keuze uit een breed aanbod cursussen op het gebied van kwaliteit, praktijkvoering, vaardigheden, financiën en nog veel meer. Ook verzorgen wij Incompany trainingen.

Speciaal voor onze leden en jouw personeel hebben wij collectieve verzekeringen en mantelcontracten afgesloten.

  • Aansprakelijkheidsverzekering / rechtsbijstandsverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering: 5% korting Movir
  • Zorgverzekering: keuze uit meerdere zorgverzekeringen met verschillende kortingspercentages

Bekijk alle verzekeringen die u via de LHV kunt afsluiten

Als LHV-lid krijg je bij Mediq Medeco 21% korting op verbruiksmaterialen en 15% op apparatuur en de praktijkinrichting.

Als LHV-lid krijg je korting op een dienst van Voorpraktijken. Zij maken een inventarisatie van je huidige contracten, maken aanbevelingen op welke contracten jij kunt besparen en nemen je contracten in beheer.

Via Praktijkinfo ontwerp je eenvoudig een gebruiksvriendelijke website voor jouw praktijk. Als LHV-lid ontvang je 30% korting op de abonnementsprijs.

Via Fundamed kun je advies krijgen over alle aspecten van samenwerking. Als LHV-lid ontvang je 15% korting op de begeleidingskosten van het Fundamed-traject.

Een boekhoudprogramma kan goed van pas komen als je je administratie makkelijk bij wilt houden. Je krijgt als LHV-lid een korting van bijna 70%. Als waarnemend huisarts betaal je maar € 15,- per maand en als praktijkhouder slechts € 35,- voor een uitgebreider pakket (excl. btw).

Heb je vragen over de btw? Bij de btw-specialisten van Countus is het eerste telefonische 10-minutengesprek gratis. Wil je na dit eerste contact ondersteuning? Dan krijg je als LHV-lid 10% korting op het reguliere tarief.

Nooit meer oude tijdschriften in jouw wachtkamer. Via De Leestafel krijg je iedere maand een up-to-date tijdschriftenpakket in huis. Als LHV-lid krijg je een aantrekkelijke korting.

Wil jij je praktijk verduurzamen? Met de Milieubarometer van Stichting Stimular breng je eenvoudig de CO2 uitstoot van je praktijk in kaart en kan je direct aan de slag met het terugbrengen van je uitstoot. Leden van de LHV krijgen 30% korting over het lidmaatschap voor 2024. Lees hier meer.

Ook lid van de KNMG

Als lid van de LHV ben je automatisch ook lid van de KNMG. Hierdoor kun je ook rekenen op:

  • Kortingen op KNMG-congressen, -symposia, -trainingen en -workshops
  • Abonnement op Medisch Contact en het Geneesmiddelenbulletin
  • Producten en diensten van het KNMG-loopbaanbureau: loopbaanondersteuning en -advies, workshops op maat (bijvoorbeeld ‘solliciteren naar een opleidingsplaats’)
  • Deskundig advies door de Artseninfolijn. Hier kun je terecht met vragen over gezondheidsrecht, ethiek, loopbaan, organisatie van zorg, etc. Telefoon: 088 066 42 42 (maandag t/m vrijdag, 8:30 – 17:00 uur) en per e-mail: artseninfolijn@fed.knmg.nl