Spring naar content

Werven en contracteren

Het goed regelen van contractuele zaken is belangrijk. We helpen u met verschillende soorten arbeidscontracten, moderne beloning en inschaling en ontslag. En wat we ook belangrijk vinden is het vinden, inwerken en binden van medewerkers aan uw praktijk.

Werven, inwerken en verbinden van medewerkers

Hoe stelt u een pakkende vacaturetekst op? Wat mag er in een inwerkprogramma niet ontbreken? Hoe voorkomt u verloop van medewerkers? En hoe voert u een goed exitgesprek? In onze Handreiking krijgt u praktische tips en advies en ook uitgebreide voorbeeld inwerkprogramma’s.

Naar Handreiking Werven, inwerken en verbinden.

Het juiste arbeidscontract

Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende arbeidscontracten die u als werkgever kun aangaan? We ontwikkelden voor u een Handreiking soorten arbeidscontracten die u helpt de juiste afweging te maken. Met daarin ook een checklist voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Naar de handreiking Soorten samenwerkingscontracten.

Moderne inschaling

Beloning is meer dan alleen het aanbieden van een marktconform salaris. In onze Handreiking Hoe beloont u uw medewerkers, leest u dan ook niet alleen hoe u uw medewerker(s) marktconform kunt inschalen. U leest ook meer over de menselijke beloning en het belang van waardering.

Naar de Handreiking Hoe beloont u uw medewerkers.

Vacaturebank

Bent u als huisarts op zoek naar een baan of naar een huisartsenpraktijk om over te nemen? Of bent u juist op zoek naar een opvolger voor uw praktijk? Dan kunt u terecht op onze Vacaturebank & praktijkmatch. Op deze pagina leest u wat beide voor u kunnen betekenen.