Soorten lidmaatschap

 
De LHV heeft diverse lidmaatschapsvormen. Bekijk hier welk lidmaatschap aansluit bij uw situatie.

Regulier lidmaatschap

Voor wie? Praktiserend huisartsen.
Contributie: afhankelijk van uw inkomen. Gebruik de rekentool op www.lhv.nl/contributie om de precieze hoogte van uw contributie te berekenen.

Lidmaatschap van de Apotheekhoudende Afdeling

Voor wie? Apotheekhoudende huisartsen die lid zijn van de LHV kunnen ervoor kiezen om aanvullend ook lid te worden van de Apotheekhoudende Afdeling.
Contributie: afhankelijk van uw inkomen. Gebruik de rekentool op www.lhv.nl/contributie om de precieze hoogte van uw contributie te berekenen.

Buitengewoon lidmaatschap

Voor wie? Bijvoorbeeld: huisartsen die gestopt zijn als huisarts (vóór of met hun pensioen), buiten Nederland werkzaam zijn, of in het buitenland worden opgeleid tot huisarts.

Twijfelt u of u een buitengewoon lidmaatschap kunt aanvragen of wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u ledenadministratie@lhv.nl mailen of 085 04 80 000 bellen.

Junior lidmaatschap

Voor wie? Voor aios huisartsgeneeskunde.
Contributie: Wordt betaald door de SBOH.

Lidmaatschap voor basisartsen

Voor wie? Basisartsen die nog geen specialisatie hebben gekozen. Alle verenigingen binnen de KNMG en dus ook de LHV bieden deze vorm van lidmaatschap aan. Het geeft basisartsen de kans om een kijkje in de huisartsenkeuken te nemen en het geldt voor maximaal drie jaar. Dit lidmaatschap is alleen mogelijk als u een opleiding tot basisarts volgt. Zodra u de opleiding tot basisarts afrondt is dit lidmaatschap niet meer mogelijk. Meer over basislidmaatschap.

Lid worden