LHV-contractgenerator (voor waarneemcontracten)

 
LHV-contractgenerator (voor waarneemcontracten)
Met de LHV-contractgenerator stelt u in enkele minuten een kant-en-klare waarneemovereenkomst op. Zowel voor incidentele waarneming, duurwaarneming en praktijkmedewerking, met specifieke varianten voor een apotheekhoudende praktijk. Ook voor het overdragen van ANW-diensten aan een waarnemer kunt u de generator gebruiken.

De generator is een speciale service voor LHV-leden. Na het online beantwoorden van een aantal vragen, ontvangt u uw persoonlijke waarneemcontract in uw mailbox. De overeenkomst hoeft alleen nog maar ondertekend te worden door de opdrachtgever en waarnemer. U heeft per contractvorm de keuze uit digitaal of handmatig ondertekenen. 

Kies de juiste contractvorm

De duur van de waarneming bepaalt wat voor contract u nodig heeft. Maak hieronder uw keuze. Passen deze vormen niet bij uw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze juristen.

Let op: Gaat de waarnemer voor langere tijd aan de slag? Bekijk dan wat het verschil is tussen Duurwaarneming en Praktijkmedewerking

Ook handig: Waarneemtarief Rekenhulp

Het waarneemtarief is vrij onderhandelbaar: als praktijkhouder en waarnemer spreekt u onderling een bedrag af. Met deze LHV-Rekenhulp is direct online een tarief te berekenen.