Spring naar content

De nieuwe handleiding FWHZ 2023 en salaristabellen

Download nu de nieuwe handleiding Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ) 2023 en de nieuwe salaristabellen. In deze versie staan alle wijzigingen, waaronder de geactualiseerde functies verpleegkundig specialist en physician assistant.

De Handleiding FWHZ is geactualiseerd en direct beschikbaar via de website van de LHV en in de cao-app (voor iPhone en Android).

Download ook de nieuwe tabel met salarisschalen.

Functiewaardering in de huisartsenzorg

Binnen de huisartsenzorg werken we sinds 2004 met de Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ). Dit instrument bestaat uit een set van referentiefuncties en een referentiematrix. Jaarlijks buigen de bij de Cao Huisartsenzorg betrokken partijen zich over trends en ontwikkelingen in de huisartsenzorg en de consequenties hiervan voor het onderhoud van FWHZ.

Vragen?

Ben je praktijkhouder en heb je vragen over de cao? Dan kun je als LHV-lid jouw vraag sturen naar cao@lhv.nl. Assistenten, praktijkondersteuners en ander ondersteunend personeel binnen uw praktijk kunnen hun vragen stellen aan hun eigen beroepsvereniging.

Lees meer

Alles over cao’s en functiewaardering vind je in ons thema.

Nieuws

Vanaf 1 januari 2024 biedt de Cao Huisartsenzorg het Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) aan, waardoor medewerkers in de huisartsenzorg extra

De Cao Huisartsenzorg 2024-2025 is vanaf nu online beschikbaar. In dit bericht kun je de cao downloaden en lezen wat

De huidige Cao Hidha wordt verlengd tot en met 31 juli 2024. Het streven was de nieuwe Cao Hidha per